Är 30 videos på 7 dagar möjligt?

Datum: 2014-05-05

Vill du hjälpa mig krossa Jantelagen?!?! 🙂

Jag har gått med i en utmaning som plockar fram den där figuren på axeln som har åsikter om hur mycket man får synas och om det man syns med är av värde eller ej.

Det har tidigare varit en ganska ensidig konversation, och kanske är det därför jag har haft ont i axeln ibland när Jante pratat sig stor och tung?

Nuförtiden har jag ”selektiv hörsel” på just det örat och det finns ingen plats för Jante på den andra axeln så hen har börjat tröttna 🙂

Men precis före helgen hoppade jag på en utmaning som garanterat utmanar allt jag satt på plats eller har kvar i mig för att inte sticka ut för mycket eller framför allt för ofta! 😉

Våga synas

Skapa 30 videos på 7 dagar OCH publicera dem direkt på Facebook eller Youtube!

Just nu gör jag den på engelska tillsammans med ett gäng spännande och kreativa entreprenörer i ett internationellt bloggingteam jag är med i. Och den har redan gett så mycket mersmak att jag starkt funderar på att göra en på svenska också!

Våga dela med dig av det du kan och av vad du vill

Jag delar bl.a. med mig av tips och verktyg i personligt ledarskap, hur du själv enkelt kan dela med dig av egna videos på internet – och hur du kan bli vän med kameran, så att du känner dig mer avslappnad och blir tydligare i ditt budskap när du spelar in dig själv på film!

Alla videos görs tämligen korta, mellan 30 sekunder och 2 minuter av flera orsaker:

  • det är vad många av oss har som gräns på vad vi orkar och hinner hålla uppmärksamheten på i flödet på internet.
  • det utmanar mig att vara tydlig med det jag vill berätta.
  • det skapar spänning och visar en överkomlig möjlighet att kunna skapa så många videos på så kort tid.

Våga ta just din självklara plats i världen

Halvvägs genom utmaningen har jag redan upptäckt både var jag stoppar mig själv och hur jag kan välja fler möjligheter med bl.a. kontinuitet, det kreativa flödet och att våga ta plats på internet:

Så är det dags för dig med?
Är det dags att krossa Jantelagen NU?
Kör så det ryker 🙂

God morgon!

 

 

Du kan se mina videos på Facebook och min Youtubekanal.

 

Show Buttons
Hide Buttons