Om nyfiken äventyrslust i marknadsföringen …

Datum: 2015-03-25

Liten god-morgon-reflektion över nyfiken äventyrslust …

Vad vill du att dina klienter ska känna när de ser ditt nyhetsbrev i inboxen? Oavsett om du säljer skruvar, bokföring, personlig utveckling eller resor? Oavsett om det är trygghet, lättnad, spänning eller något annat så misstänker jag helt subjektivt att du vill att LUSTEN att öppna det ska finnas där. Tänk om dina klienter eller kunder till och med kan se fram emot det med förväntan?

För andra veckan i rad sitter jag med näsan i laptopen med ett av mina regelbundna konsultuppdrag som webb- och nyhetsbrevsredaktör – och jag konstaterar att när det gäller bilder, grafik, färg, form och möjligheter ligger jag några år framför tekniken med vad jag vill skapa och vilka möjligheter jag ser! Åh vad jag ser fram emot vikbara och välvda skärmar t.ex. och vad mer är möjligt efter det? 😀

Jag ser också att det är dags för en egen djupdykning i diverse redigeringsprogram för att kunna skapa ännu friare just nu.

Mitt target är att bidra med nyhetsbrev som man blir glad och
uppspelt av att få mitt bland alla spam-drösar i inboxen!

Som när man var barn och fick vykort typ. Ett Kinderegg av möjligheter som är större än nu och som finns där att välja även för mig och mitt företag. Och i det ligger inte bara rätt ordval och skickliga subject lines och att bidra med mervärde för att bygga förtroende. Det är ju det där osynliga som finns med överallt – energin. Vilken energi har du med det du vill informera om? Är du fullständigt närvarande med ditt företag och vad du vill med det? Och med dig själv. Är DU nyfiken?

Vilken nyfiken äventyrslust vill du skapa hos dina kunder och klienter med dina utskick och hemsidor? Att skapa detta för klienter och uppdragsgivare är superspännande för mig, för jag får gå på upptäcktsfärd i deras företags energi och utvecklingsanda för att kunna vara närvarande i just deras flöde till sina kunder och klienter.

Eller som jag läste på en hemsida idag: ’The sky isn´t the limit, your mind is!’

Och ”mindet” kan vi förändra, så let´s go! 😉

God morgon!

Skärmavbild 2015-03-07 kl. 14.18.20

 

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons