Ia Gustafsson

Att vara ledare samt att utöva ledarskap är för mig individuellt utifrån varje omständighet. Det spelar ingen roll om det handlar om dina privata relationer eller om du är landsledare. Och det är oftast inte en linjär effekt, utan handlar om vad du är villig att vara och göra, som gör skillnad. Oavsett när och oavsett om någon följer dig eller märker av det.

Som barn upplevdes jag många gånger som blyg och tillbakadragen. Det var inte förrän jag i tonåren reste på världsturné med Up With People och uppträdde för en publik i norra Mexiko, och alla de 4000 på baseballstadion ropade ”Si!!!!!” (ja!!!) tillbaka på min fråga om de trodde att världsfred var möjlig, som jag började förstå att jag kunde påverka och inspirera omgivningen. Att vi alla kan det.

Sedan den kvällen har jag samlat erfarenhet och kompetens inom försäljning, marknadsföring, förändringsprocesser, webbredaktion och kreativt ledarskap för både individer och grupper. Mina resor, studier och arbete utomlands i flera omgångar i USA, Australien, Norden och Mellanöstern har inneburit samarbeten med presidenter, organisationer, företagsledare, stjärnartister, vuxna, ungdomar och barn både bakom kulisserna och i full offentlighet.

Jag ser och tittar efter utveckling och möjligheter. Om du, teamet och företaget verkligen vill framåt kan jag vara extremt rakt på sak och titta på alla illusioner, slutsatser och värderingar, som står i vägen för de resultat som vill nås. Vad annat är istället möjligt att skapa, utveckla och bygga? Nu och in i framtiden.

Min vision är att bidra till en värld där vi alla är lite snällare, tryggare, och gladare när vi vågar följa vår inneboende briljans, talang och kunskap för att göra skillnad. Även som företag. Att släppa dömande värderingar och behov av slutsatser och svar, för att istället välja frågor och strategisk medvetenhet som skapar möjligheter. Mervärde, där 1+1 blir långt mer än 2.

Är det dags för något alldeles enastående och  fenomenalt?
Vad vill DU?

Välkommen!

Show Buttons
Hide Buttons